Press "Enter" to skip to content

Mesajul lui CEAUSESCU post mortem pentru toti ROMANII a devenit VIRAL. Te va cutremura cat adevar se regaseste in cuvintele sale

“Aflu cu lacrimi in ochi ca dupa eforturile mele de a tine departe de poporul roman pe toti imperialistii, mafiotii economici, tradatorii de tara, capitalistii lacomi si avizi dupa putere, acestia sunt ce-i care va conduc, acestia pentru care voi m-ati impuscat, v-au adus pe voi dragi romani la limita dintre viata si moarte.

Am scapat tara de datorii, datorita voua. Datorii pe care le-am facut in interesul de a va construi case si apartamente, strazi, sosele, metrou, orase, fabrici si uzine, terenuri agricole, ferme si toate de care va mai amintiti… Caci au ramas doar amintiri, amintiri de suferinta cu munca si sudoare, caci toate au fost desarte, de toate ati fost furati! Ati rabdat de foame, este adevarat, dar astea au fost eforturi nelimitate pentru care voi sa traiti mai bine si pentru care eu eram pe cale de a infaptui un socialism mai bun ca orice forma de guvernamant din lume.

Capitalismul se simtea amenintat, eram singura tara din lume fara datorii externe si iata ca atunci forte obscure, tradatori ai neamului romanesc, masoni si alte grupari oculte, activisti ai Noii Ordini Mondiale, au recurs la asasinarea mea pentru a va fura voua munca voastra si toate bunurile tarii, dezbinandu-va intre voi, inrobindu-va, si luandu-va orice putere de a va rascula pe viitor impotriva lor.

Loading...

Nu v-au luat doar tara, v-au furat personalitatea, demnitatea, onestitatea, curajul, unitatea de neam. Uniunea Europeana este asasinul real al Romaniei si cu adanca durere in suflet urez sincere condoleante poporului roman, pentru ca deja v-ati pierdut identitatea si umanitatea in care ati trait liberi, dar nu ati stiut pana ce acesti huligani v-au pacalit cu o libertate falsa si perversa. Dragi tovarasi si pretini , singura voastra sansa este sa va inarmati cu cinstea, demnitatea si curajul stramosilor vostri, sa va luati furcile si topoarele si sa mergeti in cautarea judecatii.

Asta e singura cale! Multi destepti din tabara adversa, care se vor arata ca fiind educati si diplomati, va vor spune ca furca si coasa e o metoda depasita. Nu este si niciodata nu va fi pentru ei, ce-i care va fura fiind sustinuti de justitie! Voi trebuie sa fiti adevarata justitie pentru a avea o judecata dreapta. Sa nu-i credeti cand o sa va faca anarhisti, huligani etc. pentru ca toate tarile „civilizate” asta fac de mii de ani: subjuga pe cei slabi. Fortele militare nucleare subjuga pe cei slabi si isi impart lumea intre ei si totusi sunt catalogate ca tari civilizate si mai sunt si sustinute in genocidul mondial pe care il practica . Nu cred ca este nevoie sa va mai relatez politica mondiala a anilor 1989-2012.
Cam astea am avut de spus si sper ca sangele strabunilor sa reinvie din nou in venele voastre statutul de roman si inima voastra sa bate cu mandrie.” sursa

Loading...