Are 60 de operații estetice, și-a scos coastele și le-a arătat la TV, dar acum e prea de tot! „Păpuşa Ken” şochează din nou. S-a transformat în Barbie! Aşa arată după zeci de intervenţii

Rodrigo Alves a devenit celebru după ce și-a făcut operații estetice în valoare de 518,000 de lire pentru a deveni copia umană a păpușii „Ken”, dar iată că acum el șochează din nou, după ce s-a alăturat unei campanii pentru promovarea identității de gen. Pentru a veni în sprijinul campaniei, Rodrigo Alves a acceptat să participe la o şedinţă foto unde a fost transformat într-o Barbie umană.

Încercând să explice cum a fost această experiență inedită pentru el, Rodrigo Alves a declarat că în primul rând s-a temut de ceea ce va zice și va crede lumea: „Am fost foarte nervos pentru că mă tot întrebam ce vor cred oamenii și dacă aș putea să-mi transmită mesajul eficient. După câteva schimbări de costume, am început să îmbrățișez personajul și să mă simt mai relaxat”, a spus Alves.

Rodrigo a mai explicat și că modul în care s-a pregătit pentru moment l-a ajutat foarte mult: „A trebuit să uit că eram bărbat la filmare.”, a precizat el.  „Am avut o echipă mare de 15 persoane. Toți m-au poreclit Jessica Alves”, a evidenţiat vedeta.

Loading...

Iată ce a ieșit:

Loading...