Tatăl Anei Maria, fata din Brăila care a murit după ce a născut, a mers la mormântul ei. E cutremurător ce s-a întâmplat acolo!

A trecut mai bine de o săptămână de când Ana Maria a murit. Tânăra mămică din Brăila, care s-a stins pe un pat de spital, este plânsă în continuare de câtre toți cei din familia sa. Tatăl tinerei a mers la mormântul ei, acolo unde a făcut un gest sfâșietor.

Leo, tatăl Anei Maria, trece pe la mormântul fiicei ori de câte ori are ocazia. Acolo se simte mai aproape de ea și îi vorbește, deși știe că ea nu îi va mai răspunde niciodată. Așa s-a întâmplat și luni seară, atunci când, imediat cum a ajuns acasă, tatăl Anei Maria a scris și un mesaj dureros pe pagina sa.

“Bună dimineața, fata mea, poate azi îmi răspunzi 🙏🙏ieri am trecut de la munca la tine și ți-am dat bună seara și nu mi-ai răspuns 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔”, a scris tatăl Anei Maria pe pagina lui.

Loading...

Vă reamintim că Ana Maria a murit pe data de 3 noiembrie, după aproximativ o lună de când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Familia acuză medicii de la spital că nu a fost tratată corespunzător și i s-ar fi spus că se alintă.

Autopsia a scos la iveală faptul că Ana Maria a murit din cauza septicemiei. După ce a născut, nu a fost curățată corespunzător, iar o bucată de placentă a rămas în uter, acolo unde a necrozat, provocând o infecție puternică. Mama Anei Maria a povestit că infecția respectivă i-a afectat și alte organe.

A fost demarată o anchetă în spitalul din Brăila. De asemenea, Ministrul Sănătății a anunțat că va face o acțiune de control la Spitalul Județean Brăila.

Loading...